Smileprotese

En smileprotese bruges typisk som en midlertidig løsning.

En smileprotese er en type tandprotese, som erstatter en eller flere tænder og giver patienten et smil, der ser naturligt ud. Smileproteser er normalt lavet af en kombination af materialer, der ligner tændernes naturlige farve og struktur.

Smileproteser er en populær løsning for patienter, der har mistet en eller flere tænder på grund af ulykker, sygdom eller aldersrelateret tandtab. De kan give patienter mulighed for at genoprette deres selvtillid og evne til at tale og tygge korrekt.

Hvor meget koster en smileprotese?

Vores klinik tilbyder skræddersyede tandproteser, designet til at imødekomme ens individuelle behov. Vi forstår, at hver patients situation er helt unik, og derfor tilbyder vi en bred vifte af proteser, herunder både delproteser, helproteser og hybridproteser.

Med et bredt udvalg af muligheder, finder vi den bedste løsning for dig. Vi tager hensyn til mange faktorer. Heriblandt de forskellige mundforhold, hvor kæbeknoglen, samt resttænder eller ej har en betydelig medvirken til protesens design.

Vi assisterer også med ansøgninger om eventuelle tilskud, herunder helbredstillæg og enkeltydelser, samt evt. finansselskab alt afhængigt af dine personlige omstændigheder og ønsker.

For at sikre det bedste resultat, er en indledende konsultation nødvendig. Dette giver os mulighed for nøjagtigt at vurdere de personlige behov og anbefale den mest passende, samt korrekte behandling. Derfor vil det efter første konsultation, være muligt at give en helt personlig vurdering på behandling, samt prisoverslag.

Vores mål er at give dig den bedste service og rådgivning gennem hele processen fra start til slut, hvor vi har 100% fokus på dine specifikke behov og ønsker.

Ved tandprotetik giver Sygeforsikring ”Danmark” tilskud for medlemmer i Gruppe 1 og 2 læs mere her.

Sidder du med nogle spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ellers har vi prøvet at besvare nogle af de mest hyppige spørgsmål nedenfor.

En smileprotese er en type tandprotese, som erstatter en eller flere tænder og giver patienten et smil, der ser naturligt ud. Smileproteser er normalt lavet af en kombination af materialer, der ligner tændernes naturlige farve og struktur.

smileproteser kan være fastgjort til de eksisterende tænder med små klammer eller lim, eller de kan være designet som aftagelige proteser, der kan tages ud af munden til rengøring og vedligeholdelse.

smileproteser er en populær løsning for patienter, der har mistet en eller flere tænder på grund af ulykker, sygdom eller aldersrelateret tandtab. De kan give patienter mulighed for at genoprette deres selvtillid og evne til at tale og tygge korrekt.

Smileprotesen bliver påsat via håndlavet bøjler specielt fremstillet nøjagtigt til hver enkeltpersons unikke mundforhold. Bøjlerne vil blive fremstilet således, at de hviler på ens naturlige og eksisterende tænder. For at denne løsning kan lade sig gøre, kræver det selvfølgelig at ens naturlige og eksisterende tænder er sunde og raske. For at kunne modstå belastningen fra bøjlerne. At fremstille denne type protese gør vi selv på eget dentallaboratorie, og inden for relativ kort tid have en midlertidig protese klar til påsætning i munden.

Bliver det vurderet at ens eksisterende tænder ikke er i stand til at bære bøjlerne. Vil en implantatløsning eventuelt være en anden mulighed, for at kunne fastsætte smileprotesen. En smileprotese kan sagtens fremstilles til implantater, hvilket vil gøre den endnu mere stabil. Implantatet vil nemlig erstatte den/de manglende tænder, og gøre protesen endnu mere stabil. Udover stabilitet vil et implantat også fratage nødvendigheden for synlige bøjler, hvilket giver muligheden for et endnu bedre kosmetisk udsende.

En forundersøgelse vil selvfølgelig altid være en nødvendighed, for helt præcist at kunne vurdere hver enkelt unikke situation.