Tand­protese behand­linger hos Ganium

Behandlingsforløbet for en tandprotese hos Ganium:

Her på klinik Ganium, går vi meget op i at give den helt korrekte vurdering, samt den korrekte løsning for hver enkelt patient, før nogen behandlinger starter her på klinikken. Som udgangspunkt vil man altid få en gratis forundersøgelse, hvor man med det samme vil få ens given situation og et fast prisoverslag.

Vi samarbejder altid gerne med din egen tandlæge. Har du ikke en fast tandlæge i dag eller ønsker du at skifte tandlæge, så har vi flere  gode samarbejdspartnere b.la. Tandlægerne Brønshøj Torv.

Vi garanterer:

Høj kvalitet til fair priser

happy-teeth-a

Tryg og 100% smertefri behandling

Altid gratis forundersøgelse

Mød Ganium & vores behandler Christoffer

Aut. Klinisk Tandtekniker - Christoffer

Som klinisk tandtekniker på Frederiksberg hos Ganium er det Christoffer der er fast behandler og vil være i forløbet fra start til slut. Christoffer har mange års erfaring, er meget behagelig og god til at forklare sig, så alle kan være med.

Helprotese

Behovet for en helprotese (bedre kendt som et gebis) opstår, når man slet ingen naturlige tænder har tilbage, hverken i overmunden, undermunden eller begge steder.

Når vi fremstiller en helprotese, genskaber vi både tandkød og tænder. Helprotesen vil da fastsættes på ens kæbedele ved hjælp af et naturligt vakuum.

Delprotese

Ved få eller flere manglende naturlige tænder i både over- og undermund vil man da fremstille en delprotese. Delprotesen formål er at udfylde de steder ens naturlige tænder mangler og hvor man bruger eksisterende tænder til støtte for delprotesen.
Delprotesen bliver nemlig opbygget på bøjler og støtter sig på de eksisterende tænder.

Nyt professionelt udstyr

happy-teeth-a

Hyggelig og rolig klinik

Personale med stor erfaring

Du er i trygge hænder

Smileprotese

Skal man have en midlertidig tand eller tænder, fordi man enten har mistet eller beskadiget sine egne tænder, indtil man får udarbejdet en plan for en permanent løsning, er en smileprotese en god løsning.

Hybrid- / tryklåsprotese

Vil man opnå den bedst mulige løsning for en tandprotese, er en hybridprotese, også kaldt tryklåsprotese, den ultimative løsning. Her skal der først isættes implantater i kæben, af en tandlæge, hvorefter tandprotesen kan fastættes på implantatet ved et tryklåssystem.

Skræddersyede løsninger med to tilpassede kvalitetstyper

Ganium tilbyder to forskellige kvalitetstyper for at imødekomme patienternes behov og budgetter. Ved at fokusere på to nøje udvalgte kvalitetsniveauer sikrer vi, at hver behandling og hvert produkt er tilpasset den enkelte patients unikke situation. Denne tilgang giver os mulighed for at simplificere, samt tilbyde tilfredsstillende resultater for alle patienter, mens vi stadig tager højde for økonomiske overvejelser. Vores engagement i at levere skræddersyede løsninger afspejler vores forpligtelse til at opfylde og overgå patienternes forventninger, uanset deres budget.

Basic

  • God fundamental protese, Kvalitetsmaterialer
  • Fuld funktionsdygtig og styrke
  • Skræddersyet, naturligt udseende

Premium

  • Markedets bedste materialer
  • Maksimal holdbarhed, kosmetik
  • Skræddersyet, Unikt, naturtro smil
Populær