tandprotese behandlinger hos Ganium

Behandlingsforløbet for en tandprotese hos Ganium

Fremgangsmåden for en aftagelig tandprotese

Der skal først tages et aftryk af selve gummerne. Aftrykket af gummen definerer nemlig overensstemmelsen mellem indersiden af tandprotesen og ens gumme, hvilket er første skridt for alle tandprotese behandlinger. Formålet er nemlig at opnå de bedste forhold, for at tandprotese danner et naturligt vakuum mod ens slimhinder, som overhovedet muligt. Efter aftryk skal bidehøjden registers mod den anden kæbe del, for et korrekt sammenbid.

Videre i fremstillingsprocessen, bliver ens nye tænder opsat i voks, hvorefter den færdige tandprotese afleveres, med efterfølgende kontroller for sikre at protesen sidder korrekt. (under resultater i bunden, ses et eksempel på en tandopstilling) Her på klinik Ganium, går vi meget op i at give den helt korrekte vurdering, samt den korrekte løsning for hver enkelt patient, før nogen behandlinger starter her på klinkken. Som udgangspunkt vil man altid få en gratis forundersøgelse, hvor man med det samme vil få ens given situation og et fast prisoverslag. 

Tandprotese behandlinger hos Ganium

Tandprotese behandlinger hos Ganium

Helprotese

Behovet for en helprotese ”bedre kendt som et gebis” opstår, når man slet ingen naturlige tænder har tilbage, hverken i overmunden, undermunden eller begge steder.
Når vi fremstiller en helprotese, genskaber vi både tandkød og tænder. Helprotesen vil da fastsættes på ens kæbedele ved hjælp af et naturligt vakuum.

Læs mere her.

Starter fra Kr. 7.896

Delprotese

Ved få eller flere manglende naturlige tænder i både over- og undermund vil man da fremstille en delprotese. Delprotesen formål er at udfylde de steder ens naturlige tænder mangler og hvor man bruger eksisterende tænder til støtte for delprotesen.
Delprotesen bliver nemlig opbygget på bøjler og støtter sig på de eksisterende tænder.

Læs mere her.

Starter fra Kr. 10.296
Tandprotese behandlinger hos Ganium
Delproteser fremstilles helt unikt

Smileprotese

Skal man have en midlertidig tand eller tænder, fordi man enten har mistet eller beskadiget sine egne tænder, indtil man for udarbejdet en plan for en permanent løsning er en smileprotese en god løsning.

Starter fra Kr. 2.995

Hybridprotese / Tryklåsprotese:

Vil man opnå den bedst mulige løsning for en tandprotese, er en hybridprotese også kaldt tryklåsprotese den ultimative løsning. Her skal der først isættes implantater i kæben, af en tandlæge hvor efter tandprotesen kan fastættes på implantatet ved et tryklåssystem.

Starter fra Kr. 11.995
Tandprotese behandlinger hos Ganium

Standart | Plus I Premium

Hos Ganium har vi 3 kvalitets typer

Tandprotese behandlinger hos Ganium

Ganium - Standard

Denne tandprotese model er til patienten som har behov for en god fundamental protese, som i bund og grund er funktionsdygtig og hvor prisen går hånd i hånd med kvaliteten. Vi ønsker nemlig, at alle skal have muligheden for et kosmetisk nyt smil.

Ganium’s vurdering: ”Simpelt og funktionelt tandprotese.”

Ganium - Plus

Her benyttes materialer i en væsentlig højere kvalitet. I vores Plus tandprotese model øges både styrken og udseende betydeligt i forhold til vores standard version. Tandtypen er yderst proportionelt anlagt, ud fra den enkelte patientens normale æstetisk udseende, og holdbarheden er i top. I Ganium-Plus versionen fås et stabilt og flot slutresultat, hvor den sande form i vores håndværk kommer til udtryk på smukkeste vis.

Ganium’s vurdering: ”Plus tandprotese modellen er klart til den patient som ønsker og forventer sig lidt mere udover standardmodellen.”

Ganium - Premium

Her tales der om en kvalitetsnorm, hvor de benyttede materialer er markedets bedste.

Vi øger maksimalholdbarheden og optimere det kosmetiske udtryk til et helt nyt niveau.

Vi ”skræddersyer ” den perfekte og mest naturtro tandprotese til patientens individualitet, som derved opnår sit helt eget unikke smil. Vi identificerer patientens egen tandkødsfarve og implementere den til det kosmetiske design i det endelige produkt.   

Ganium’s detaljeret og unikke udformning er den absolutte bedste version vi tilbyder.

Ganium’s vurdering: ”Vi skaber den helt ultimative individuelle løsning til patienten, hvori det kosmetiske i tandprotesens aspekt bliver så tæt på patientens oprindelige udseende som overhoved muligt.

specielt tilbud

Vi giver op til 25% på nye tandprotese behandlinger

Har du en gammel og nedslidt tandprotese, eller skal du have din første tandprotese, så kom ind og få et godt tilbud på alle vores Ganium modeller.

Scroll to Top